Minustako eduskuntavaaliehdokas V.2023

22.08.2022

Tulevaisuus tarvitsee tekijänsä.

Haluankin jo tässä kohtaa kiittää kaikkia erityisesti puoluesosastoani,  jotka ovat minuun uskoneet ja osoittaneet luottamuksensa esittämällä minua eduskuntavaaliehdokkaaksi. Meillä on Liedosta kaksi upeaa ehdokasta ja Varsinais-Suomessa on laaja ja kattava joukko ehdokkaita jäsenäänestykseen.

Kesäloman aikana vahvistui päätös lähteä eduskuntavaaleihin ehdolle, Haluan olla tekemässä päätöksiä, jotka kantavat vielä vuosikymmenien päästä. Haluan etsiä ratkaisuja joilla pohjoismaista hyvinvointiyhteiskuntaa voidaan kehittää entistä tasa-arvoisemmaksi ja kestävämmäksi tuomalla oman sukupolveni ääni kuuluviin päätöksenteossa. Toivon jäsenäänestyksessä tukea valinnalleni.

Jokainen politiikassa mukana ollut tietää, että ennen kaikkea kyse on yhdessä tekemisestä - yhteisiä asioita ei voi hoitaa yksin. Siksi en halua luvata kuuta taivaalta, vaan puhua itselleni ja muille tärkeiden asioiden puolesta ja ennen kaikkea tehdä työtä maailman muuttamiseksi edes piirun verran paremmaksi paikaksi. Muutokset ovat välillä tuskastuttavan hitaita, mutta ilman kovaa työtä ja uskoa parempaan tulevaisuuteen asiat eivät muutu lainkaan.